2014-06-28 08:32:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Legyen toleránsabb!

Napi horoszkóp június 28-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Végre összhangba kerülhet a környezetével. Az esély persze annál nagyobb lehet erre, minél különlegesebb az a környezet, ahol éppen tartózkodik. A legjobban így azok járhatnak, akik nem otthon, sőt valahol külhonban töltik ezt a hétvégét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyre eredményesebb lehet a munkájában, de ezt remélhetőleg nem ma akarja bebizonyítani. Ha olyan munkája van, ami még a szombatját is lefoglalja, akkor persze aligha tehet mást. Egyébként pedig főzhet ma valami igazán különlegeset.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A gyakorlatiasságot félre kell tennie a mai napra. Az írással és beszéddel összefüggő tevékenységekben ugyan jól járhat, de a barkácsolás, és bármi kézügyességet igénylő dolog ma bizonyosan kifog önön. Inkább múlassa az időt mással.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön tele van akaraterővel és tettvággyal, ezért, ha azt tapasztalja, hogy a környezetében egy állóvízben kell lubickolnia, ezt meglehetősen a lelkére veszi. Ön szereti a vizeket, de most inkább a folyók vonzzák. A nagy sodrú folyamok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon végre lesz ideje arra, hogy egy kicsit rendezze a sorait. Lehetne, mondjuk mindjárt a szobája, a lakása, a háza tája rendezésével kezdenie. A szűkebb lakókörnyezetét is tettekre sarkallhatja: mondjuk egy közös szemétszedésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma több stresszel és nyugtalansággal kell megküzdenie. Lehetséges, hogy egynéhány vendég miatt aggályoskodik. Ne féljen attól, hogy nem mindenben bizonyul tökéletes házigazdának. A fő, hogy örüljenek egymásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vissza kellene szereznie a régi érzékenységét, amit másokkal szemben eddig tanúsított. Ha folyamatosan csak a saját érdekeit tolja előtérbe, akkor sokan elfordulhatnak öntől. Pusztán azért, mert eddig teljesen másnak ismerték önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szellemi fejlődését most már a fizikainak is követnie kell. Vannak bizonyos feladatok, melyeket csak úgy teljesíthet, ha a testét is jó karban tartja. Itt az ideje, hogy megkezdje a szabadságát, és egy kicsit törődjön a testével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A legjobban most azok a Nyilasok járnak, akiket valamilyen idegen országban talál a mai nap. Lelke és szelleme egyaránt az újra, a kalandra szomjazik. Aktivitásra és újdonságra van szüksége, ha ez megvan, akkor újjászületik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon hajlamos lehet arra, hogy túl sokat költsön. Ez alól csak az kivétel, akinek már sikerült kimerítenie a kasszát a hónap végére. Ha még van mit féltenie, s ha még soká kap fizetést, akkor ma inkább ne ön vásároljon!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Valami különleges dologra készül, talán állásinterjúra, vagy másféle megmérettetésre. A sportolóknak ma érdemes sokat edzenie, ám egyéb esetben inkább kerülje a fizikai megterhelést. A rákészülésre legjobb módszer a pihenés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A szabadságvágya megnehezíti azt, hogy a párkapcsolatát reálisan kezelje és megélje. Mert, míg ön az illúzióit keresi, addig a másik álmairól tudomást sem akar venni. Pedig így önre is csalódás vár. Legyen toleránsabb!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: